Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SANAYİDE KADIN ELİ”NE ÖDÜL

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından pilot il olarak Kütahya’da hayata geçirilen ‘Sanayide Kadın Eli’ projesi, “Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği” kategorisinde “Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.    

Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülleri”nin kazananları belli oldu.

33 PROJEDEN BİRİ

Eşitlik, çeşitlilik, kapsayıcılık, sürdürülebilirlik, kadın gücünün desteklenmesi, işte ve eğitimde fırsat eşitliği, toplumsal bilinç oluşturma gibi konularda projeler üreten ve hayata geçiren, birbirinden değerli 33 marka ve kurum ödüle layık görüldü. Bu ödüllerden biri de sanayide kadın istihdamını artırmak amacıyla Kütahya’da başlatılan “Sanayide Kadın Eli” projesine verilecek. Proje, seçici hakem heyetinin değerlendirmeleri sonucunda “Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği” kategorisinde “Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülü”nü almaya hak kazandı.

ÖDÜL TÖRENİ 24 MAYIS’TA

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kadın Dostu Markalar Platformu Farkındalık ödüllerini kazananlar açıklandı. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği, Kadın Girişimi ve Kadın Gücünün Desteklenmesi, Eğitimde Fırsat Eşitliği, Teknoloji, Spor, Sanat, Bilim gibi Alanlarda Kadınların ve Kız Çocuklarının Desteklenmesi ve Bu Yönde Bilinç Oluşturulması, Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve İyileştirme, Eşit Haklar ve Eşit Yönlü İletişim İçin Toplumsal Bilinç Oluşturma, Eğitim ve Sosyal Fayda İçerikli Programlar kategorilerinde ödül verilen ve her yıl büyük bir organizasyonla düzenlenen ödül töreni, bu yıl Kahramanmaraş merkezli, Türkiye’nin Güneydoğusunda büyük yıkıma sebep olan depremler sebebiyle 24 Mayıs tarihine ertelendi. Ana teması “Dönüşüm” olan ve İş Sanat’ta gerçekleştirilecek “Farkındalık Ödülleri” programında; odağında kadın ve eşitlik olan, iş dünyasında, teknolojide, sanatta, sporda, toplumda ve hayatın her alanında kadının hak ettiği eşit temsil ve özgürlüğe kavuşana kadar var gücüyle mücadele eden markalar buluşacak. CANSU AYDEMİR