Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hurok Marble 43 kişiye istihdam sağlayacak: DEPREMZEDELERE ÖNCELİK VERİLECEK!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye ayni ve nakdi yardımlarını sürdüren Hurok Marble, Kütahya’daki afetzedelere istihdam olanağı sunacak. 43 kişinin alınacağını aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Olçar: “Şehirlerinden göç edip yaşam mücadelesi veren yoldaşlarımıza öncelik vereceğiz” dedi.

Sektöründe önemli başarılara imza atan Hurok Marble, Kütahya il plakasından yola çıkarak 43 üretim personeli alma kararı verdi. Firma aldığı bu kararla, bir yandan ülke ekonomisine katkı sağlarken bir yandan da deprem bölgesinden Kütahya’ya göç eden depremzedelere umut olacak.

OLÇAR: “YARALARIMIZI BERABER SARACAĞIZ”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hurok Marble Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Olçar: “Ülkemizin yaşamış olduğu zorlu süreçleri yatırım, üretim, istihdam ve ihracata odaklanarak aşacağız. Kütahya’nın plakası olan 43 personel ile yola çıkıyoruz. Amacımız istihdam ile üretimimizi ve ihracatımızı artırarak devletimize katkıda bulunmaktır. Biliyorsunuz ki 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanılan deprem hepimizi derinden sarstı. Personel alımı yaparken deprem dolayısıyla şehirlerinden göç edip yaşam mücadelesi veren yoldaşlarımıza Hurok Marble olarak öncelik vereceğiz ve bir nebze de yaralarımızı beraber saracağız” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

İş başvurusunda bulunmak isteyenler, Hurok Marble’e şahsen giderek başvuruda bulunabilecek. Hurok Marble’ın faaliyet gösterdiği 1. Organize Sanayi Bölgesi Rıza Güral Caddesi No: 4 adresinde yapılan yüz yüze görüşmelerin ardından beklenen nitelikleri karşılayan adaylar istihdam edilecek. CANSU AYDEMİR