Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DPÜ’DE AKADEMİK BAŞARI ARTIYOR

DPÜ Akademik Teşvik Komisyonunun

DPÜ Akademik Teşvik Komisyonunun yayımladığı sonuçlara göre DPÜ’de akademik teşviğe başvuru yapıp teşvik almaya hak kazanan akademisyen sayısı 2021’de 226 iken 2022’de bu sayı 304’e yükseldi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanı sayısı ve akademik teşvik ortalama puanını bir önceki yıla göre arttırdı. DPÜ’nün 2022 yılında akademik teşviğe ilişkin istatistiklerinde, üniversitenin performansının arttığını gösterdi. DPÜ Akademik Teşvik Komisyonunun yayımladığı sonuçlara göre DPÜ’de akademik teşviğe başvuru yapıp teşvik almaya hak kazanan akademisyen sayısı 2021’de 226 iken 2022’de bu sayı 304’e yükseldi. Aynı dönemde 41,34 olan akademik teşvik ortalama puanının da 42,74’e yükseldiği belirlendi.

“AKADEMİSYENLERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUM”

Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Üniversite genelinde yüksek oranlı bir başarı yakalamış durumdayız. Akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanı sayımızı 304’e, akademik teşvik ortalama puanımızı 42,74’e yükselttik. Bu sonuçlara göre geçen yıla göre üniversitenin performansında kayda değer bir artış gözlemledik. Bu başarıdan dolayı değerli akademisyenlerimiz ile gurur duyuyor, bu başarıların artarak devam etmesini diliyorum. Tüm arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.” DPÜ BASIN