Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BUGÜN DE, YARIN DA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Depremin ilk anından itibaren

Depremin ilk anından itibaren seferber olduklarını kaydeden MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç: “MHP teşkilatları olarak depremin ilk gününde olduğu gibi bugün de, yarın da desteklerimiz devam edecek” dedi.

MHP Kütahya İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı ve Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilciliği olarak depremin ilk gününden itibaren depremzedelerimizin yanında olduklarını söyleyen Başkan Alıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte desteklerini sürdürdüklerini belirtti.

HATAY, OSMANİYE VE ADANA’YA ZİYARET

Selçuk Alıç: “Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanımız Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanımız İlker Bükni, Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilcimiz Mehmet Altınok, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanımız Erdoğan Çolak, Zabıta Müdürümüz Alpaslan Tutar, Fen İşleri Müdürümüz Osman Ortaçlı, Temizlik İşleri Müdürümüz Ramazan Karakaya, Su ve Kanalizasyon Müdürümüz Serhat Muştuer, Yapı Kontrol Müdürümüz Memiş Özüş ile birlikte Hatay, Osmaniye ve Adana’yı ziyaret ettik. Depremzede kardeşlerimizle bir araya geldik. Yetkili makamlarımızdan oradaki son çalışmalar hakkında bilgiler aldık. MHP teşkilatları olarak depremin ilk gününde olduğu gibi bugün de, yarın da desteklerimiz devam edecek. Aziz milletimize bir kez daha başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa ve bölge halkımıza sabırlar diliyoruz” açıklamasında bulundu. CANSU AYDEMİR