Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYALI RESSAMDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kütahya Kültür ve Sanat

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Ressam Bayram Yıldız, 3 adet eserini afetzedeler için satışa çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili yıkıma gönderen deprem felaketinin ardından yaralar sarılma devam ediyor. 7’den 70’e herkesin yardıma koştuğu Kütahya’dan KÜSAD Başkanı Ressam Bayram Yıldız da duyarsız kalmadı. Ressam Yıldız, kendi çizdiği resimleri depremzedeler için açık artırma usulü satışa çıkardı.

AHBAP’A BAĞIŞ YAPILACAK

Resimlerden almak isteyen sanatseverler AHBAP Derneği’nin hesaplarına yapılmış dekontu gösterecek. Konuya ilişkin açıklama yapan Bayram Yıldız: “Ülkemizin 10 ilinde gerçekleşen ve yüreğimizi, ruhumuzu, canımızı dağlayan, ‘asrın felaketi’ için 3 adet eserimi, AHBAP Derneği Türkiye İş Bankası TR12 0006 4000 0011 0211 3800 59 nolu hesaba bağış yaptığına dair dekontu sunanlar arasında en yüksek bedeli bağışlamış takipçime, bu eserlerimi ‘depremzedelerimiz’ adına hediye edeceğim” ifadelerin yer verdi.

13 MART SON

Ressam Bayram Yıldız, bağış kampanyasının 13 Mart 2023’e kadar geçerli olduğunu söyledi. Bağışta bulunarak kampanyaya destek olmak isteyenler 0505 757 15 08 numaralı telefondan Bayram Yıldız’a ulaşarak detaylı bilgiye erişebilecek. CANSU AYDEMİR