Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜZYILIN FELAKETİ İÇİN SEFERBER OLDULAR

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş’ın

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve beraberinde 10 ili etkileyen deprem felaketinin 7’nci gününde Kütahya Belediyesi, depremzedeler için tüm imkânlarıyla seferber olmaya devam ediyor.

Kütahya Belediyesinin giriş katında oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda, 400’e yakın belediye personeli ile birçok gönüllü vatandaşın katılımıyla, ulaştırılan yardımlar düzenli şekilde paketleniyor. Depremden etkilenen vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan yardım kolileriyle, toplamda 27 tır, AFAD koordinasyonunda afet bölgelerine ulaştırıldı.

1 AY HARLEK OTEL’DE AĞIRLANACAKLAR

Afet bölgelerine gönderilen Kütahya Belediyesi Ulaşım Destek Otobüsüyle, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan teknik personel ve gönüllüler de bölgeye ulaştırıldı. Diğer taraftan afet bölgesinden gelen talepler doğrultusunda Kütahya’ya gelmek isteyen vatandaşlar şehre getirilerek ihtiyaçları giderildi. Bu doğrultuda belediye müsteciri olan Ilıca Harlek Otel’de 1 ay süre ile depremzedelerin ücretsiz konaklaması sağlanacak.

67 NİTELİKLİ PERSONEL SAHADA

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın öncülüğünde Kütahya Belediyesi, deprem bölgelerine 67 nitelikli personel, arama-kurtarma ekipmanları ile araç ve iş makinesi yardımları yaparak toplamda 18 araç ve 33 itfaiye personelle afet bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Deprem bölgesine yardımda bulunmak ve yardımlarını sürdürmek isteyenler, belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden güncel ihtiyaç listesini takip ederek katkı sağlayabiliyor. BELEDİYE BASIN