Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER KONTEYNER EV ALDI

Germiyan Mesleki ve Teknik

Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ümran Aygen Okulunun katkılarıyla depremzedelere ulaştırılmak üzere tuvalet, mutfak ve banyosu olan konteyner ev alındı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle eğitime ara verilmesine karşın Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrenciler, depremzedelere destek olmak amacıyla okulda bir araya geldi.

“HEPİMİZİN YÜREĞİ YANDI”

Ümran Aygen Okulu öğretmenlerinin de katkılarıyla tuvalet, mutfak ve banyosu olan konteyner ev alınarak depremzedelere gönderildi. Okul müdürü Ali Kesgin: “Okul olarak deprem bölgesindeki vatandaşlar için öğrenciler ve öğretmenler olarak 3 saat gibi kısa bir sürede organize olarak konteyneri aldık” dedi. Konteynerin içini ihtiyaç malzemeleri ile doldurup Kütahya AFAD’a teslim edeceklerini söyleyen Müdür Kesgin; “Hepimizin yüreğini yakan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız enkaz altında bulunan yurttaşlarımızla. Geçmiş olsun Türkiye’m!” diye konuştu. CANSU AYDEMİR