Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

181 MADENCİMİZ DEPREMZEDELERE UMUT OLUYOR

AK Parti Kütahya İl

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’dan toplam 181 madenci ve yardımseverlerin nakdi bağışları ile yaptırılan 2 bin 500 battaniyenin deprem bölgesine ulaştırıldığını söyledi.

Başkan Önsay, bu zor günlerin milletimizin el ele vermesiyle kısa sürede aşılacağını söyleyerek: “Depremin ilk dakikalarından itibaren başlattığımız büyük yardım kampanyası geniş kitlelere ulaştı, 7’den, 70’e teşkilat, vatandaş elini taşın altına koydu, her türlü yardımı esirgemedi. Şu ana kadar 5 yardım tırını, 3 otobüsü, 6 minibüsü, 2 mobil sıcak çorba aracını ve 181 madenci kardeşimizi, tonlarca yardım malzemesi ve erzakla birlikte afet bölgesine ulaştırdık. Çalışmalarımız bu azimle devam edecek. Aziz milletimizi bu büyük duyarlılığı dolayısıyla tebrik ediyoruz” dedi.

2 BİN 500 BATTANİYE GÖNDERİLDİ

Önsay, Kütahyalıların nakdi yardımlarıyla Uşak’ta fabrikaya yaptırılan 2 bin 500 adet battaniyenin de depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkarıldığını ifade etti. Önsay: “Birlikte güçlüyüz, bu zor günleri hep beraber aşacağımıza inancımız tam” ifadelerini kullandı. CANSU AYDEMİR