Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİNİK BELİNAY DUYGULANDIRDI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Kütahya Belediyesinin başlatmış olduğu kampanyaya destek çığ gibi büyüyor. Kütahyalı minik Belinay, kumbarasını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a göndererek depremzedelere ulaştırılmasını istedi.

Kütahya minik Belinay, kumbarasını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a göndererek depremzedelere ulaştırılmasını istedi. Başkan Işık, “Yenibosna Mahallemizden Belinay kızımız kumbarasını bağışlamış. Deprem bölgesine gönderilmek üzere bize göndermiş. Kendisinden Allah razı olsun, gözlerinden öpüyorum. Milletimizin örnek alacağı çok önemli bir davranış” diyerek Belinay’a teşekkürlerini iletti.

HAZIR GIDA, KONSERVE VE KULLAN-AT MALZEMELER TALEP EDİLİYOR

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, deprem bölgesinden hazır gıda maddesi, kullan-at kâğıt veya plastik malzeme, su, hazır çorba ve konserve gibi malzemelerin talep edildiğini söyleyerek: “Çok ibretlik örnekler yaşıyoruz. Yaşlı amcamın gelip bu manzarayı gördüğünde duygulanıp sırtındaki montu çıkarıp gittiğini gördük. Allah hepsinden razı olsun. Şu anda bize bölgeden gelen ağırlıklı taleplerin hazır gıda maddesi, kullan-at kâğıt veya plastik malzeme, su, hazır çorba ve konserve gibi malzemelerin yoğunlaştığını görüyoruz. Giyim eşyası ve battaniye gibi taleplerin çoğunlukla karşılandığını gördük ama getiren vatandaşlarımızdan da alacağız ve göndermeye devam edeceğiz” dedi. BELEDİYE BASIN