Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYA’NIN FİRMALARI AMBİENTE FUARI’NDA

Kütahya’nın önde gelen firmaları

Kütahya’nın önde gelen firmaları Güral Porselen ve Keramika, Ambiente Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ediyor.

Porselen sektörünün öncüsü Güral Porselen ile seramiğin önde gelen firmalarından Keramika, 3-7 Şubat tarihleri arasında Almanya- Frankfurt’ta düzenlenen uluslararası dekorasyon, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı Ambiente’de yerini aldı.

PORSELENDE MODANIN BELİRLEYİCİSİ OLDU

Türkiye’nin bu sene de ihracat şampiyonu olan Güral Porselen, Avrupa’nın en büyük sektör buluşmasında en yeni ürünlerini görücüye çıkardı. İsmet Güral, Nesrin Güral, Harika Güral, Ali Güral,  Sami Güral ve Ceren Güral’ın da bizzat katıldıkları fuarın ilk gününde Güral Porselen standı dikkatleri topladı. Türkiye’nin üç yıldır üst üste ihracat şampiyonu olan Güral Porselen, ülkemizi başarı ile temsil etme adına büyük özenle oluşturduğu stantta; uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda tasarlanan en yeni, en heyecan verici ürünlerini sergileyerek yine porselende modanın belirleyicisi oldu. Açılışa katılan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkanı Erdem Çenesiz, Güral Porselen standında İsmet Güral ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi.

ÇİFT RENKLİ TABAKLAR İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kütahya’nın başka bir firması Keramika da Ambiente Fuarı’nda yerini alan firmalardan oldu. 12.0 Hall Stand D82’de yerini alan firma, çift renkli tabaklarını ilk kez görücüye çıkardı. Keramika’dan yapılan açıklamada; “İnovasyon ve Ar-Ge odaklı üretim anlayışımızla ilklerin öncülüğünü yapmanın gururunu yaşıyoruz. Ambiente 2023’te ilk kez görücüye çıkardığımız sektörümüze yeni bir heyecan getirecek olan çift renkli tabaklarımızla, mutfaklarınızı renklendirmeye devam ediyoruz” denildi. CANSU AYDEMİR