Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÜMİTLERİMİZ TEKRAR YEŞERDİ”

Ülke genelinde olduğu gibi

Ülke genelinde olduğu gibi Kütahya’da da iklimsel farklılıkların yaşandığını kaydeden İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz: “Birkaç gündür meydana gelen yağışlar ile ümitlerimiz tekrar yeşerdi” dedi.

İl Genel Meclisinin şubat ayı oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı. 5 gün sürecek toplantıda yol ve su kanal hizmetlerine ilişkin çalışmalarda 2023 yılı programı belirlenecek. Şubat ayı toplantılarının son gününde de bu yol, su ve kanal hizmetleri programı onaylanacak.

“İKLİMSEL FARKLILIKLAR YAŞIYORUZ”

Toplantı öncesi konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz; “Yağışlar için büyük bir beklenti içerisindeyiz. Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde iklimsel farklılıklar yaşıyoruz. Kışın en yoğun olduğu ocak ayında kışı göremedik. Birkaç gündür meydana gelen yağışlar ile ümitlerimiz tekrar yeşerdi. Rabbim şimdiye kadar alamadığımız yağışları inşallah şubat, mart, nisan aylarında nasip eder. Görünen o ki şubat ayı hava tahminleri şubat ayında bol yağış alacağımız yönünde” ifadelerini kullandı.

“İŞ MAKİNALARIMIZIN ALIMINI TAMAMLIYORUZ”

Geçtiğimiz aylarda kararı alınan iş makinalarının birçoğunun alımının gerçekleştirildiğini kaydeden Musa Yılmaz: “İki veya 3 tane eksiğimiz kaldı onlarında bu ay içerisinde geleceğini düşünüyorum. Mart ayı toplantılarında da bu araçların tanıtımını yapabiliriz. Son olarak şunu söylemek istiyorum merkez ilçe köylerimizde ve diğer köylerimizde stabilize ve kumlama çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmanın ardından gündemdeki maddelerin görüşülüp karara bağlanmasının ardından İl Genel Meclisinin şubat ayı ilk toplantısı sona erdi. HABER MERKEZİ