Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTBO DENETİMDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

Kütahya Ticaret Borsası’nın (KÜTBO)

Kütahya Ticaret Borsası’nın (KÜTBO) bünyesinde uygulamış olduğu, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002:2018 Müşteri Memnuniyet sistemi belgeleri periyodik denetimi Türk Loydu İktisadi İşletmesi baş denetçisi Olcay Koca tarafından yapıldı.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Başkan Yrd. Ali Okumuş, Genel Sekreter Yasemin Yol ve tüm personelin katılımıyla yapılan açılış toplantısının ardından değerlendirme denetimi başladı. Gerçekleştirilen program neticesinde KÜTBO bünyesinde uygulanmakta olan ISO 9001 kalite yönetim sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyet Sistemi standartlarının gerekliliklerine uygunluğu, yeterliliği ve etkin bir şekilde kullanıldığı tespit edildi.

SİSTEMLERDE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLANIYOR

Kapanış toplantısında denetim sonucunu değerlendiren Olcay Koca, Kütahya Ticaret Borsasının Borsa vizyonu gereği üye memnuniyetini ön planda tutarak uygulamış olduğu kalite yönetim sistemlerinde sürekli iyileştirme sağladığını belirterek bu başarısını kalite denetimlerine de yansıttığını dile getirdi. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyet Sisteminin başarılı bir şekilde uygulanması ve iyi uygulamalarıyla örnek teşkil etmesinden dolayı borsa yönetimini ve tüm çalışanları tebrik ederek başarılarının devamını temenni etmesinin ardından toplantı ve denetim programı sona erdi.

“ÜYELERİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEYİ GÖREV BİLDİK”

Başkan Gültekin, denetimin başarıyla geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “KÜTBO olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermeyi görev bildik. Her geçen günde aynı heyecan ve azimle öncülük etmeye, hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. CANSU AYDEMİR