Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞEHİT SELİM CANSIZ AİHL’DE İMZA GÜNÜ

Şehit Selim Cansız AİHL

Şehit Selim Cansız AİHL mezunu ve çizer Mali Coşkun, ilk kitabını okul kütüphanesinde tertip edilen imza gününde öğrenciler için imzaladı.

Hikâyeleri ile Sait Faik ve Ahmet Hamdi’yi konu ve üslup bakımından etkilemiş, Cumhuriyet Döneminde de korku türünde ilk hikâyeleri yazan Kenan Hulusi’nin hikâyelerinden bazıları çizgi olarak 6.45 yayınlarından çıktı.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Birçok öğrenci ve öğretmenin yoğun ilgi gösterdiği programa, okulda başka bir program için bulunan Hitit Üniversitesi Rektörü Pof. Dr. Ali Osman Öztürk de konuk oldu. Okul yönetiminden yapılan açıklamada; “Kitapla ilgili bir cümle kurmak gerekirse Kenan Hulusi hayattayken Mali bu kitabı çizseydi herhalde ne çizim ne de alıntılar bakımından kitaba müdahale etmezdi. Çizim de edebiyata dahildir, madde şirin konuşulduğu bu dönemde çizimleriyle Kenan Hulusi’yi dirilten çizere teşekkür ediyoruz. Kitabı ‘Kavaklıkoz Hanı’nda Bir Vaka’nın okuyanının bol olmasını diliyor ve kitaplarının devamını bekliyoruz. 2023 Şubat ayında çıkması planlanan ikinci kitabı için de şimdiden başarılar diliyoruz” denildi. CANSU AYDEMİR