Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KADIN YÜKSELECEK TÜRKİYE GÜÇLENECEK”

İyi Partili binlerce kadın

İyi Partili binlerce kadın “Kadın Yükselecek Türkiye Güçlenecek” mottosuyla Ankara Arena’da bir araya geldi. Organizasyona, İyi Parti Kütahya Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Meryem Dilmaç Kaleli başkanlığında kadınlar da katılarak ilimizi temsil ettiler.

25 Aralık Pazar günü düzenlenen programa binlerce kadının yanı sıra onlara refakat eden, Ankara’nın soğuğunda gün boyu dışarıda bekleyen binlerce erkek da katıldı.

“BİR KEZ DAHA HAYRAN OLDUK”

Her anı titizlikle düşünülmüş olağanüstü bir şölen gerçekleştirildiğini söyleyen İyi Parti Kütahya Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Meryem Dilmaç Kaleli: “Genel Başkanımızın bitmez tükenmez enerjisi, yılmayan iradesi, sevgi ve kararlılık dolu ifadesine bir kez daha hayran olduk. Her an, her yerde, kurulmasına engel olunmaya çalışılan bir partiyi çöp konteyneri üzerinde konuşma yaptığı günlerden, bugünlere taşımak mutluluk verici. Bu muhteşem şölen Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Av. Ünzile Yüksel’in emekleri ile gerçekleştirildi. Ankara Arena’daki bu muhteşem organizasyona ilimizi 4 otobüs ile temsil etme gururunu yaşamaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. CANSU AYDEMİR