Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞİMŞEK’TE İKİ YENİ İMZA

Belediye Kütahyaspor, devre arasında

Belediye Kütahyaspor, devre arasında ilk transferlerini açıkladı. İki futbolcu ile anlaşmaya varan takım, tecrübeli santrafor Timur Kosovalı ve kanat oyuncusu Samet Eker’i kadrosuna aldı.

TFF3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor, sezonun ilk yarısını 30 puanla 4. sırada kapattı. Devre arasında transfer arayışına başlayan kulüp yönetimi, zirveye oturmak için başarılı sporcularla masaya oturdu.

SANTRAFORA TAKVİYE

  1. Lig Beyaz Grup takımlarından Düzce Cam Düzcespor’un 32 yaşındaki tecrübeli santraforu Timur Kosovalı ile 1,5 yıllığına imzalar atıldı. 1.90 boyunda Almanya doğumlu Timur Kosovalı; 3. Ligde Kayseri Şekerspor ile 21 Gol ve 2. Lig’de Bandırmaspor ile 22 gol kaydederek gol krallıkları yaşamış ve Göztepe’nin 1. Lige çıkmasına attığı 13 golle büyük katkı sağlayarak adını liglerin önemli golcüleri arasına yazdırmıştı. Antalyaspor, Gençlerbirliği, İstanbulspor, Bandırmaspor, Göztepe, Ankaragücü, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü, Amedspor, Bodrumspor gibi önemli takımların formasını giyen Timur Kosovalı geçtiğimiz sezonu 12 golle tamamlarken kariyerindeki 2. şampiyonluk kupasını Düzcespor ile kaldırmıştı. İlk devre 2. Lig’de takımıyla 19 maça çıkan ve 4 kez ağları havalandıran Timur’un profesyonel kariyerinde 362 maçta 79’u 2. Lig’de olmak üzere 134 gol bulunuyor.

KANAT OYUNCUSU SAMET ŞİMŞEK’TE

  1. Lig Beyaz Grup takımlarından Düzce Cam Düzcespor’dan 32 yaşındaki kanat oyuncusu Samet Eker ile de 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. 1990 Bursa Osmangazi doğumlu Samet Eker; Bursa Merinosspor, Boluspor, Beylerbeyi, Denizli Belediyespor, Tuzlaspor, Sandıklıspor, Maltepespor, Tarsus İdman Yurdu ve Düzcespor formaları altında profesyonel liglerde 334 maçta forma giydi. 2017-2018 sezonunda Tarsus İdman Yurdu ve geçtiğimiz sezon Düzcespor ile 2 kez üçüncü ligde şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu bu sezonun ilk yarısında zirve mücadelesi veren Düzcespor ile 13 maçta forma giymiş, takımının kupada deplasmanda Süper Lig takımı Hatayspor’u 2-0 yenerek tur atladığı maçta gollerin asistlerini yapmıştı. CANSU AYDEMİR