Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN YOĞUN BİR MESAİ HARCANIYOR

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ Kalite Koodinatörlüğü GreenMetric çalışma grubunu makamında ağırladı. Uysal, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada sürdürülebilirliğin sağlanması ve kalitenin iyileştirilmesi temel felsefesi doğrultusunda DPÜ’de sürdürülebilirlik çalışmalarına yoğun bir mesai harcandığını belirtti.

DPÜ Kalite Koodinatörlüğü GreenMetric çalışma grubu Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’ı ziyaret etti. UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Derecelendirmesi’nde 2022 yılında 273. sıraya yükselen Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin sürdürülebilirlik çalışmalarındaki başarısının göstergesi olan UI GreenMetric Sertifikası ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal’a sunuldu.

PERSONELİ TEBRİK ETTİ

Prof. Dr. Kâzım Uysal, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada sürdürülebilirliğin sağlanması ve kalitenin iyileştirilmesi temel felsefesi doğrultusunda DPÜ’de sürdürülebilirlik çalışmalarına yoğun bir mesai harcandığını belirtti. Prof. Dr. Uysal, DPÜ bünyesinde yapılan bu çalışmaların belgelendirilmesi ve üniversitenin dünya çapında bilinilirliğinin arttırılmasında DPÜ Kalite Koodinatörlüğü biriminin sistemli ve uyumlu çalışmasının önemli bir yeri olduğunu ifade ederek başta Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın olmak üzere, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr.Filiz Yüksel, Şube Müdürü Nevin Kalfa ve Bilgisayar İşletmeni Fikret Diktaş’tan oluşan Kalite Koordinatörlüğümüzün personellerini tebrik etti.

ARIK: “GELECEK YILLARDA DAHA İYİ SONUÇLAR ELDE EDİLECEK”

Kalite Koordinatörlüğünden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahmurat Arık da yaptığı açıklamada disiplinli ve yoğun mesai saatleri harcayarak yaptıkları çalışmalar sonucu DPÜ’nün dünya çapında tanınmasındaki katkılardan dolayı Kalite Koodinatörlüğü birimini tebrik ederek DPÜ bünyesinde yapılan çalışmaların devam ettiğini ve bu çalışmaların belgelendirilmesi ile gelecek yıllarda daha iyi sonuçlar elde edileceğine inandığını belirtti. DPÜ BASIN