Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 29 BİN TL PROMOSYON

İl Sağlık Müdürü Dr.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Ziraat Bankası ile maaş anlaşması imzaladıklarını söyleyerek, Kütahya’daki sağlık çalışanlarının her birine 29 bin lira promosyon ödeneceğini açıkladı.
Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’nın takip ederek sonuçlandırdığı ‘Banka Promosyonu’ konusunda İl Sağlık Müdürlüğü ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. arasında 3 yıllık maaş anlaşması imzalandı.
Eser Şenkul, yapılan anlaşma gereğince tüm çalışanlara toplamda 29 bin TL promosyon ödemesi gerçekleştirileceğini ifade etti. Bu ödemenin 27 Bin TL’sinin peşin (25 bin 200 TL Nakit, 1.800 TL’si kredi kartına para puan), geriye kalan 2 bin lirasının ise ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde ‘para puan’ olarak yapılacağını söyledi. 25 bin 200 liralık nakit kısmın 1 Ocak 2023 tarihine kadar, bin 800 liralık para puanın ise 15 Ocak 2023 tarihinde hesaplara yatırılacağını kaydetti.
KSBÜ PERSONELİ DE FAYDALANACAK
Şenkul: “Ayrıca bu promosyondan, afiliasyon kapsamında Sağlık Bakanlığı Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermekte olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, asistanlarımız ve diğer sağlık personellerimizin de Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü olarak yararlanmasını sağladık. Elde edilen kazanım ve emekleri nedeni ile Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu. CANSU AYDEMİR