Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞARILI PERSONELE KATILIM BELGESİ

İl ve ilçelerde hizmet

İl ve ilçelerde hizmet içi eğitim programları uygulandı. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Müftülüğünde açılan kursta başarı gösteren personele katılım belgesi verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca görevi başındaki cami görevlileri ve Kur’an kursu personeline yönelik birçok Musiki Kursu, Ezan Kursu, Hitabet Kursu , Hüsni Tilavet Kursu, Talim ve Tashih-i Huruf Kursu gibi kurs programları düzenleniyor.

TOPLAM 30 GÖEREVLİ KATILDI

Bu kapsamda Kur’an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin talim, tecvit, tashih-i huruf ve meharic-i hurufla ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur’an- ı Kerim’i usulüne uygun güzel bir şekilde okumalarını sağlamak amacıyla Kütahya’da düzenlenen Talim ve Tashih-İ Huruf kursları sona erdi. İl Müftülüğü tarafından merkez ile Tavşanlı ve Gediz ilçelerinde düzenlenen kursta Kur’an-ı Kerim, Kur’an’ı Kerim Meali, İlmihal Bilgisi, Dini Musiki ve Din Görevliliği Formasyonu derslerinde toplam 240 kredilik talim ve tashih-i huruf programı uygulandı. İl merkezinde 11 olmak üzere Tavşanlı ve Gediz ilçelerinde açılan programa 8’i kadın Kur’an kursu öğreticisi olmak üzere toplam 30 görevli katıldı. CANSU AYDEMİR