Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YALÇIN CAN: “DİNİ SİYASETE ALET ETMEYECEĞİZ”

Din ve milliyet kavramları

Din ve milliyet kavramları üstünden siyaset yapmanın toplumsal huzuru tehdit ettiğini söyleyen Deva Partisi Kütahya İl Başkanı Yalçın Can: “Bu hassas kavramları alet etmeden de siyaset yapılabileceğini Kütahya’ya kanıtlayacağız” dedi.
Başkan Yalçın Can, din ve milliyet kavramları üstünden siyaset yapmanın hiçbir sorunu çözmediğini dile getirdi. Bu hassas kavramları alet etmeden de siyaset yapılabileceğini Kütahya’ya kanıtlayacaklarını vurgulayan Başkan Can: “Kütahya’nın geleceğini gençlerle, kadınlarla ve iyi bir gelecek umudu taşıyan tüm vatandaşlarımızla inşa edebiliriz” ifadelerini kullandı.
“KÜTAHYA’YI DEĞİŞTİRECEĞİZ”
Siyasetin bir aldatmaca olmadığının altını çizen Başkan Yalçın Can: “Bir bilim dalı, çözüm yolu ve demokrasi için tek seçenek olduğunu düşünüyoruz. Bizim gündemimiz; eğitim, istihdam, ekonomi ve insan olacak. Merkezimizde çocuklar, gençler ve kadınlar olacak ve hep birlikte bu buhrandan selamete çıkacağız. Kısır tartışmalara girmeyeceğiz ve enerjimizi daha iyi bir gelecek kurmak için harcayacağız. Kütahya’nın yakın tarihini biliyor ve geçmişte yapılan hatalara vakıfız, aynı hataları yapmayacağız. Hayalimiz Kütahya’da yaşayan vatandaşlarımızın problemlerini hakkıyla çözmektir. Kütahya’yı değiştireceğiz ve iyi bir gelecek isteyen herkesle kayıtsız şartsız iletişim içinde olacağız” diyerek sözlerini tamamladı. CANSU AYDEMİR