Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KASAP: “KÜTAHYA’YI ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYORLAR”

AK Parti’nin 20 yıldır

AK Parti’nin 20 yıldır Kütahya’ya elle tutulur, gözle görülür bir yatırım yapmadıklarını belirten CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap: “Çünkü Kütahya’yı çantada keklik görüyorlar” dedi.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, 20 yılda Kütahya’nın ne kadar stratejik kurumu varsa hepsinin özelleştirildiğini söyledi. AK Parti’nin memleketi ekonomik olarak içinden çıkılmaz bir noktaya getirerek mahvettiklerini aktaran Vekil Kasap: “İlk seçimde ülkemizi ve Kütahya’mızı hak ettiği konuma getireceğiz” şeklinde konuştu.

“NE HIZ VAR NE TREN”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kütahyalılara seslenen Milletvekili Kasap: “Kütahya’mıza her seçim bir söz verirler değerli hemşerilerim. Derler ki: ‘Kütahya’ya hızlı tren getireceğiz.’ Her seçimde, mitingde gelir Tayyip Bey ‘Hızlı tren istiyor musunuz?’ ‘İstiyoruz.’ ‘Getireceğim.’ der. Ne hız var ne tren var! Niye Kütahya’ya hızlı tren gelmiyor? Çünkü Kütahya’yı çantada keklik görüyorlar. Hızlı tren dışında Kütahya’ya söz verdikleri bor-karbür fabrikası, stadyumdan da eser yok! Allah’ın izni, milletimizin takdiriyle İlk seçimde yani iktidarımızda Kütahya’yı hak ettiği konuma yükselteceğiz. Az kaldı” ifadelerini kullandı.