Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TAVŞANLI’DA FAİR PLAY ETKİNLİĞİ

Tavşanlı Belediyesi, Kütahya Dumlupınar

Tavşanlı Belediyesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu İle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi iş birliğiyle düzenlenen Fair Play Kervanı Etkinliği, yoğun ilgi gördü.

Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu, Fair Play Üniversiteler Kervanı programına devam ediyor. 2014 yılında başlatılan proje ile bugüne kadar çok sayıda kenti ziyaret ederek Fair Play’i anlatan kervanın son durağı Tavşanlı oldu.

“İYİYE, DOĞRUYA, GÜZELE”

“İyiye, Doğruya, Güzele” sloganıyla yola çıkan TMOK Fair Play Komisyonu, Belediye Kültür Sarayı’nda törenle açtığı Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi ile katılımcılara görsel bir şölen sundu. Daha sonra düzenlenen panele konuşmacı olarak; TMOK Fair Play Komisyonu başkan yardımcıları Remzi Yılmaz ve Doç. Dr. Sevim Güllü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Cengiz, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Gazeteci Fatih Kuşçu ile komisyon üyesi Tuğba Gider katıldı. Programda Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer ve diğer katılımcı protokol üyelerine fair play madalyası takdim edildi.