Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZEL İDARE’YE 44 MİLYONLUK YATIRIM

Kütahya İl Genel Meclisi

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Özel İdare makine ve iş aracı parkını güçlendirme çalışmaları çerçevesinde 44 milyon lira değerindeki iş makinesi ve araç bağlantılarını yaptıklarını belirtti.

İl Özel İdaresi olarak Kütahya’nın 546 köyü ile bağlısına altyapı ve üstyapı hizmeti götürdüklerini söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, ihtiyaç halinde tüm kamu kurumlarına ve protokol dahilinde tüm belediyelere de hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

15 ARAÇ DAHA ALINDI

Verilecek hizmetler için araç ve makine parkı çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz: “Geçmiş yıllarda büyük çapta yenilediğimiz ve güçlendirdiğimiz filomuza her yıl yeni araç ve iş makineleri ilave ederek güçlü ve sürdürülebilir olmasını sağlıyoruz. Bu anlamda geçen yıl sonunda aldığımız 10 iş makinesi ve araca bu sene 15 tane daha ilave ediyoruz” dedi.

DAHA HIZLI VE YÜKSEK STANDARTTA HİZMET

Özel İdare makine ve iş aracı parkını 1 silindir, 1 yükleyici, 1 greyder, 1 toprak silindiri, 2 hafif ticari araç, 2 damperli kamyon ve 2 su tankeri ile güçlendirdiklerini kaydeden Musa Yılmaz: “Ayrıca yaklaşık 44 milyon lira değerinde 2 servis aracı, 1 kombine sathi kaplama aracı, 1 asfalt yama silindiri, 1 otobüs, 2 damperli, kar bıçaklı kar mücadele kamyonu, 2 4×4 çift kabin pikap, 2 greyder, 1 dozer, 1 ekskavatör ve 1 loder yükleyici bağlantılarımızı yapmış bulunmaktayız. İnşallah bu araçlar en kısa sürede ilimize gelerek hizmetlerimizin daha hızlı ve yüksek standartta yapılmasına katkı sağlayacak. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlara ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.