Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RADYO DUMLUPINAR 18 YAŞINDA

Türkiye’nin en iyi üniversite

Türkiye’nin en iyi üniversite radyosu unvanına sahip Radyo Dumlupınar, 18. yaşını kutladı. 18 yaşın reşit olma yaşı olduğunu söyleyen Radyo Dumlupınar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Murat Aydın, “Bu anlamda artık daha büyük işler, daha büyük projeler yapmayı istiyoruz” dedi.

Radyo Dumlupınar’ın 18. kuruluş yıl dönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Kütahya Valisi Ali Çelik’in ev sahipliği ile Frig Çevre ve Medeniyet Tanıtım Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Koyak, Radyo Dumlupınar Müdürü Mustafa Murat Aydın, DPÜ Radyo Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Soyer Zeyrek, geçmişte ve günümüzde Radyo Dumlupınar’da çeşitli görevler üstlenen öğrenciler, mezunlar ve akademisyenler katıldı.

“HEDEFİMİZ ŞEHRİMİZE VE ÜNİVERSİTEMİZE HİZMET ETMEK”

Radyo Dumlupınar 18. yaşını kutlamalarında radyo ekibini davet eden ve ağırlayan Vali Ali Çelik’e ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak’a teşekkür eden Radyo Dumlupınar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Murat Aydın, “Katılımlarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a sizler aracılığı ile bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Radyo Dumlupınar yaptığı yayınlar ve etkinliklerle hep şehrine ve üniversitesine hizmet etmeyi amaçlamış bir kurumdur. Bu kurumun bir parçası olmak benim için de çok güzel bir duygu. 18. yaş reşit olma yaşıdır. Bu anlamda artık daha büyük işler, daha büyük projeler yapmayı istiyoruz. Radyo Dumlupınar üniversitemiz içinde 2. bir üniversite aslında; çünkü üniversitemizin bir bölümden mezun olan bir arkadaşımız eğer radyomuzda da görev yapmışsa ayrıca bu mesleği de öğrenmiş ve eğitimlerini almış oluyor. Doğum günümüzü kutlamanız ve verdiğiniz destekler için Semra Sarıışık Tozaraydın’a teşekkür ediyorum” dedi.

“RADYO DUMLUPINAR’A EV SAHİPLİĞİ YAPMAK MUTLULUK”

Rektör Uysal, ise düşüncelerini “DPÜ olarak Radyo Dumlupınar’a ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. DPÜ’de radyoya gönül veren herkes, kendilerine ayırabildiğimiz çatı katında radyo aşkıyla, yayıncılık aşkıyla çok büyük işler başarıyorlar. Çalışmalarını yakından takip ettiğim Radyo Dumlupınar’a geçmişten bugüne emek veren herkesi kutluyorum. Nice 18 seneler ve nice büyük başarılar diliyorum” diyerek ifade etti.

“BUGÜNE KADAR EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Etkinlikte katılımcılara hitap eden Kütahya Valisi Ali Çelik, “Yayın hayatı boyunca elde ettiği başarılarla ilimizi gururlandıran, Kütahya’mızın göz bebeği Radyo Dumlupınar’ın kuruluşunun 18. yılını kutluyorum. Kuruluşundan bugüne emek verenlere ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Nice başarı dolu yıllarınız olsun” dedi.

VALİ ÇELİK’TEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Vali Çelik’in Radyo Dumlupınar’a teşekkür belgesi verildiği törende Radyo Dumlupınar tarafından da Çelik’e Kütahya Çeşmesi’nin bir modeli, Genel Sekreter Koyak’a ise özel üretim bir radyo hediye edildi. Protokol üyelerinin ve Radyo Dumlupınar ekibinin 18. yaşa özel hazırlanan pastayı kesmesinin ardından etkinlik Şair İsa Kahraman’ın seslendirdiği türküler ile sona erdi.