Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜLSÜM GÜRAL MÜZESİ, İTÜ’DEN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Gülsüm Güral Müzesi, İstanbul’dan

Gülsüm Güral Müzesi, İstanbul’dan gelen öğrenci misafirlerini ağırladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencileri müzeyi gezerek eserler hakkında çini sanatçısı İsmail Yiğit’ten bilgi aldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi mimarlık bölümü üçüncü sınıf öğrencileri ders çerçevesinde Kütahya’ya gelerek Gülsüm Güral Müzesi’ni gezdiler. MIM304E architectural history dersi kapsamında düzenlenen gezi programında öğrenciler Kütahya’yı tercih etti. Japon öğretmen Miyuki Aoki Girardelli, İngilizce işlenen derste öğrencileri ile birlikte Kütahya’nın önemli müzelerinden Gülsüm Güral Müzesi’ni gezdi. Çini sanatçısı İsmail Yiğit, öğrencilere müzeyi gezdirerek eserler hakkında bilgi verdi. Japon öğretmen Miyuki Aoki Girardelli, gezinin çok verimli ve güzel geçtiğini belirterek “İTÜ mimarlık fakültesindeki üçüncü sınıf öğrencilerimiz ile birlikte MIM304E architectural history ders kapsamında ayarladığım gezi programı olarak Kütahya’a geldik” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİYARETİ MUTLULUK VERİCİYDİ”

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin Kütahya ziyaretinde Gülsüm Güral Müzesi’ni gezdiren çini sanatçısı İsmail Yiğit, ziyaretin mutluluk verici olduğunu söyledi. Yiğit, “İTÜ mimarlık bölümü öğrencilerinin, Japon öğretmenleri Miyuki Hoca eşliğinde şehrimizi ziyaretleri mutluluk vericiydi. Gülsüm Güral müzesi ile jübilemiz görülmeye değerdi. Ben bu güzel ziyarette bizlere kapısını açan değerli Nafi Güral başkanıma ve ailesine teşekkür ediyorum. Nafi Güral Kütahya’mız için önemli bir değer” dedi.