Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KUTSO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ve Kütahya İş Kadınları Derneği (KİKDER) Kurucu Başkanı Aygül Gezer KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’ı ziyaret etti.
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretlerde, KUTSO çalışmaları, projeler, istihdam ve yatırımlara ilişkin bilgi sunuldu.
İHTİYAÇ DUYULAN İYİLEŞTİRMELER GÖRÜŞÜLDÜ
Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) teşrifinde, yeni görev alanları kutlayarak başarı diledi. İl Emniyet Müdürlüğü’nün ildeki çalışmaları hakkında bilgi edinilerek, toplumun tüm kesimlerindeki eğitim ve farkındalık faaliyetlerinin önemi, sosyal sorumluluk çalışmaları, ihtiyaç duyulan iyileştirmeler gibi konularda görüş alış verişi yapıldı.
ZAFER, FAALİYETLERİNİ ANLATTI
Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ile beraberindeki uzmanlar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Zafer Kalkınma Ajansı uzmanlarının yaptığı sunumda, Kütahya’ya ilişkin genel bilgiler, TR33 Bölgesi istatistikleri, ihracat, istihdam rakamları, organize sanayi bölgeleri, projeler, yatırımlar, destek programları, tanıtım faaliyetleri, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verildi.
“KUTSO DESTEĞE HAZIR”
Son olarak Kütahya İş Kadınları Derneği (KİKDER) Kurucu Başkanı Aygül Gezer, Başkan Serda Bal Yıldız ve beraberindeki üyeler, KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KİKDER yetkilileri, üye sayılarına ve planlanan projelere ilişkin bilgi vererek, görüş alış verişinde bulundu. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, dernek tarafından yapılabilecek çalışma tavsiyelerini ileterek, üye sayısının artırılması, nitelikli projeler oluşturulması yönünde faaliyetlerin güçlendirici olacağını belirtti. KUTSO organlarında görev alan iş kadınları ile dernek üyesi kadınların bir araya getirilerek ortak çalışmalar yapılabileceğini söyleyen Esin Güral Argat, eğitim, danışmanlık, mentorlük gibi ihtiyaç duyulan bütün konularda KUTSO’nun desteğe hazır olduğunu ifade etti. Görüşmeden duyulan memnuniyetin, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.