Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ” DOSTLAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

“20 Kasım Dünya Çocuk

“20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” Özel Dostlar Eğitim Kurumları’nda coşkuyla kutlandı. Kütahya Kızılay Şube Başkanlığı, Kütahya Kızılay Kadın, Kütahya Barosu, Kütahya Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen etkinlikte, çocuk haklarına vurgu yapıldı.
Türk Kızılay, dünya genelinde olduğu gibi Kütahya’da da çocukların daha iyi şartlar altında yaşamalarını sağlamak amacıyla yardım faaliyetlerini sürdürüyor. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Özel Dostlar Eğitim Kurumları’nda Kütahya Kızılay Şube Başkanlığı ve Kütahya Kızılay Kadın, Kütahya Barosu, Kütahya Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanlığı birlikte çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmak ve çocukların haklarına vurgu yapmak için Kütahya Özel Dostlar İlköğretim Okulunda ortak etkinlik ve sunum gerçekleştirdi.
HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER
Çocukların hem eğlendiği hem de hakları konusunda farkındalık kazandıkları etkinliğe; Kütahya Kızılay Şube Başkanı Talha Tekin, Kütahya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Kutlu, KSBÜ Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol, Kütahya Kızılay Kadın Başkanı Semra Tozaraydın konuşmacı olarak katıldı.