Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KENTİNİ KENDİN TASARLA YARIŞMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kütahya Belediyesi Etüd ve

Kütahya Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğünce düzenlenen Kentini Kendin Tasarla BENİM KÜTAHYA’M Bilgilendirme Levhası ve Tabela Tasarım Yarışması’nın sonuçları belli oldu.
Seçici kurul üyelerince yapılan değerlendirmeler sonucu, ödüle layık görülen ve sergilenmeye hak kazanan tasarımlar belli oldu. Ödül töreni, 30 Kasım 2022 tarihinde, Kütahya Belediyesi Meclis Salonu’nda saat 15.00’de yapılacak. Sergilenmeye hak kazanan tasarımlar ise Kütahya Belediyesi Meclis Salonu’nda sergilenecek.
KENT ESTETİĞİ GELİŞTİRİLECEK
Kentini Kendin Tasarla BENİM KÜTAHYA’M Bilgilendirme Levhası ve Tabela Tasarım Yarışması’nda 1. Kategoride, Başarı Ödülünü Gülsüm Atasoy, Mansiyon Ödülünü Rabia Eğiren, Teşvik Ödülünü ise İmren Kava Mutlu kazandı. 2. Kategoride ise Başarı Ödülünü Merve Buldaç, Mansiyon Ödülünü Gizem Açgül, Teşvik Ödülünü Muzaffer Sicimoğlu kazandı. Kütahya merkezinde bulunan iş yerlerinin ve merkezdeki cadde ve sokak tabelalarının çini sanatının kullanımı ile yeniden hazırlanması, eskileriyle yer değiştirilerek kent estetiğinin geliştirilmesi ve kent kimliğinin öne çıkarılmasına katkı sağlanması amacıyla geliştirilen projede, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri seçici kurul olarak görev aldı.