Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÖĞRETMENLERİMİZ YARININ MİMARLARI”

Ticaret Borsası Bölcek İlk

Ticaret Borsası Bölcek İlk ve Ortaukulu öğretmenleri ile bir araya gelen KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin: “Yarının mimarı öğretmenlerimiz olarak sizler, topluma faydalı bireyler yetiştirmek gibi çok mühim görevler üstleniyorsunuz” dedi.
Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamak için gerçekleştirilen davette Ticaret Borsası Bölcek İlk ve Ortaukulu öğretmenleri ile bir araya geldi. Program KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret Borsası Bölcek İlk ve Ortaokulu Müdürü Ayten Akbulut Özkul, Okul Öğretmenleri ve Genel Sekreter Yasemin Yol’un katılımıyla gerçekleşti.
“ÇOK MÜHİM GÖREVLER ÜSTLENİYORSUNUZ”
KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin yaptığı açılış konuşmasında; “Yarının mimarı öğretmenlerimiz olarak sizler gençlerimizin geleceğini, onların ufuklarını şekillendirmek ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek gibi çok mühim görevler üstleniyorsunuz. Hayattaki en büyük varlığımız olan evlatlarımız sizlerin ellerinde birer fidan gibi filizlenip büyüyerek geleceğimizi aydınlatacaklar. Bu kutsal görevde hepinize kolaylıklar diliyor ve öğretmenler gününüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
“DESTEĞİMİZ ARTARAK SÜRECEK”
Geçmişte olduğu gibi gelecekte de eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyleyen KÜTBO Başkanı Necati Gültekin, nitelikli eğitimin ülkemiz adına önemine vurgu yaptı. Ticaret Borsası Bölcek Okul Müdürü Ayten Akbulut Özkul; “Okulumuza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen KÜTBO yönetimine bu özel günde de yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum” dedi. KÜTBO Yönetimi tarafından öğretmen kadrosuna hediyelerinin takdim edilmesinin ardından program sona erdi.