Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KÜTAHYA’DA YETKİN VE KALİTELİ BİR SAĞLIK HİZMETİ SUNULUYOR”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında 3. Bilim Günleri düzenlendi. Bilim Günleri’nin gelenekselleştiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu: “Kütahya’da yetkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunuluyor” dedi.

Programa KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yrd. ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Çekirdekçi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutlayarak verimli bir program geçmesini diledi.

“OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ”

Rektör Kavuncu ise, üçüncüsü düzenlenen Bilim Günleri’nin artık gelenekselleştiğini vurgulayarak, “Daha önceki Bilim Günleri gibi bugün aramızda yine çok değerli bilim insanları bulunuyor.  Bilim insanları genç diş hekimlerimiz ve öğrencilerimize tecrübelerini aktarıyor. Onlar da bu tecrübelerden faydalanarak uygulama alanlarına aktarıyorlar. Hastalarımıza büyük özen gösteriliyor. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Kütahya’da yetkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunuluyor. Biz de çağdaş, modern günümüze uygun bir eğitim sunmaya çalışıyoruz. Başarılı bir toplantı diliyorum” dedi. Açılış konuşmalarının ardından bilim insanları tarafından gün boyu sunumlar gerçekleştirildi.