Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZAFER OSB 2023 YILINDA FAALİYETE GEÇECEK

Altıntaş Zafer OSB’de devam

Altıntaş Zafer OSB’de devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ali Çelik, OSB’nin 2023 yılında faaliyete geçeceğini söyledi.

Vali Ali Çelik ilçe ziyaretlerine Altıntaş ile devam etti. İlçede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Vali Çelik, yatırımlar hakkında bilgi aldı, köy muhtarları ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

40 MUHTAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Çelik, köy ve mahalle muhtarlarıyla Çayırbaşı Köyü’nde yapılan İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. 35 köy ve 5 mahalle muhtarı; ihtiyaçları, talepleri ve vatandaşların memnuniyetini iletti. Talep ve ihtiyaçları not alan Vali Çelik, sorunların imkanlar dahilinde çözümünü istedi; ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. Vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Vali Çelik: “Amacımız; muhtarlarımızla iş birliği içerisinde, istişareyle çalışarak köylerimizin ve mahallerimizin sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak. Elimizdeki kaynakları etkin ve verimli kullanarak en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi. Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’nin de katıldığı toplantı görüş ve önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

DOĞAL GAZ ALTYAPISI TAMAM

Altıntaş Zafer OSB’yi de ziyaret eden Vali Çelik, devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Birinci etaptaki doğal gaz çalışmalarının tamamlandığını belirten Vali Çelik, Kütahya’nın istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlayacak OSB’nin 2023 yılında faaliyete geçeceğini söyledi.

KENT PARK’I İNCELEDİ

Vali Ali Çelik, beraberinde Milletvekili İshak Gazel ile birlikte Altıntaş ilçesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan Kent Park’ta da incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Arif Teke’den bilgiler alan Vali Çelik, engelli bireylerin kullanımına uygun, çocukların ve vatandaşların kullanımına sunulan projede emeği geçenlere teşekkür etti.