Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKANLARDAN GÜRAL STANTLARINA ZİYARET

Güral Seramik ve Güral

Güral Seramik ve Güral Vit, Türkiye’nin en büyük seramik, banyo ve mutfak fuarından biri olan UNICERA’ya katıldı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi Güral’ın stantlarını ziyaret etti.

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ‘UNICERA’, 7 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde ziyarete açıldı. Türkiye’nin en yeni ve en modern Fabrikaları arasında yer alan Güral Seramik ile Güral Vit, yerli ve yabancı binlerce misafir ağırlayacak olan fuarda yerini aldı.

11 KASIM’A KADAR SÜRECEK

Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Güral ve Sami Güral’ın bizzat başında bulundukları ‘Güral Seramik’ – ‘Güral Vit’ stantlarındaki ürünler, yerli ve yabancı ziyaretçilerden takdir topluyor. Fuarın ikinci gününde Güral Seramik – Güral Vit stantlarını iki bakan ziyaret etti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan Güral Seramik’in fuarda oluşturulan standında incelemelerde bulundular. Bakanlar, İsmet Güral ile Ali Güral ve Sami Güral’dan 29 Ekim Güral Seramik fabrikası ve üretimi ile Güral Vit ürünleri hakkında bilgi aldılar. Bakan Muş ve Bakan Kirişçi, İsmet Güral ile bir süre sohbet ettikten sonra, Güral Seramik ve Güral Vit’e başarılar dileyerek stanttan ayrıldılar. 11 Kasım’a kadar sürecek fuarı 120 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.