Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI BİR ARADA

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Sağlık

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Öğrenci Konseyi iş birliğinde gerçekleştirilen Öğrenci Toplulukları Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

DPÜ’de Öğrenci Toplulukları Çalıştayı düzenlendi. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştaya Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer, idari personel, Öğrenci Konseyi Başkanı Gülsen Özdemir ile öğrenci topluluklarının başkan ve temsilcileri katıldı.

ORTAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Çalıştayda öğrenci topluluklarının faaliyetlerinin nasıl geliştirilebileceği, ortak yapılabilecek çalışmaların niteliği ve topluluklarının istekleri görüşüldü. Prof. Dr. Kâzım Uysal topluluk başkanlarına destek olacağını ve her zaman kapısının açık olduğunu belirterek bu tür buluşmaların sıklaşacağını söyledi. Çalıştayı bir araya getiren Konsey Başkanı Gülsen Özdemir ve ekibine teşekkür etti. Çalıştay, Prof. Dr. Uysal’ın oryantasyon süresi boyunca emek vermiş olan konsey başkanlığı ekibine ve topluluk başkanlarına teşekkür belgelerini sunmasıyla sona erdi.