Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILAY KÜTAHYA, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Türk Kızılay Kütahya Şubesi,

Türk Kızılay Kütahya Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında misafirlerini ağırladı. Ziyaretçiler, hem Kızılay Haftası’nı kutladı hem de yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle, Kızılay Kütahya Şubesi Başkanı Talha Tekin ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini ağırladı.

YENİ HİZMET BİNASI DA TANITILDI

Hafta kapsamında, Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve yönetim kurulu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Hisarcık Kızılay Başkan Mustafa Şen ve Emet Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Halil Mallı, Kütahya Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fatma Uz, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı İsmail Barış ve heyeti, Kütahya İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç, Germiyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin İşletmecisi Zehra Öğüt Demirel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü İbrahim Çatladan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar, İŞKUR İl Müdürü Kamil Uçan ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal kutlama ziyaretinde bulundu. Samimi bir sohbet havasında geçem ziyaretlerde Kızıay’ın faaliyetleri görüşüldü, yeni hizmet binası tanıtıldı. Başkan Talha Tekin ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaretçiler de nezaketlerinden dolayı Başkan Talha Tekin’e teşekkür etti.