Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 AĞUSTOS İŞ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI

Kütahya Belediye Başkanı Prof.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı Projesi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Bu tür eserlerin ortaya konması ve tamamlanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Işık: “Fakat yaşatılması da onlar kadar önemli. 30 Ağustos İş Merkezi adının yaşatılması gerekiyor” dedi.

Törene: MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, Muhatlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri katıldı.

“CUMHURİYET’İMİZİN 100. YILINDA BÖYLE BİR ESERİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık temel atma töreninin açılış konuşmasında: “Allah nasip ederse Cumhuriyet’imizin 100. yılında şehrimize böyle bir kalıcı eseri hediye etmek ve kazandırmak istiyoruz. Ulu Cami İş Merkezi’ndeki esnaflarımızın işlerini devam ettirebilmesi için burada bir iş merkezi zorunluydu. Daha önceki dönemlerde buradaki sorunlara çözüm bulunamamış. Şükürler olsun ki kurumlarımızın iş birliği ve desteğiyle önce arsa ve mülkiyet sorununu çözdük. İhale süreçlerinin tamamlanmasıyla yüklenici firmamız göreve hayırlısıyla başladı” ifadelerini kullandı.

“YENİ BİRÇOK İŞ YERLERİ DE KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

30 Ağustos İş Merkezi adının korunmasına vurgu yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık sözlerine şöyle devam etti, “Yapılacak olan iş merkezine, Ulu Cami İş Merkezi esnafımızın dışında da belediyemizin mülkiyetinde olacak yeni birçok iş yerleri de kazandırmış olacağız. Tabi ki bu tür eserlerin ortaya konması ve tamamlanması çok önemli. Fakat yaşatılması da onlar kadar önemli. 30 Ağustos İş Merkezi adının yaşatılması gerekiyor. Çünkü 30 Ağustos Kütahya’mızın kurtuluşu, Cumhuriyet’in kuruluşunun başlangıcı ve 29 Ekim’de taçlandırdığımız ve yüzyıllarca hepimizin arzusu, isteği doğrultusunda yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş tarihidir. Bu tarihler bizim için çok önemli. Burası 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısıdır ” ifadelerini kullandı. Tören, Kütahya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman’ın duasının ardından temel atmayla sona erdi.