Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA’DA YENİ BAŞKAN: YALÇIN CAN

DEVA Partisi’nde İl Başkanlığı

DEVA Partisi’nde İl Başkanlığı görevine Yalçın Can atandı. Bir süredir vekâleten yürütmekte olduğu İl başkanlığı görevine asaleten atanan Yalçın Can: “Amacımız Kütahya’nın dertlerine DEVA olmak” dedi.

Deva Partisi’nde Lütfi Yiğit’ten boşalan başkanlık koltuğuna Yalçın Can atandı. Başkanlık görevini bir süredir vekâleten yürüten Yalçın Can, mazbatasını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan aldı.

“KÜTAHYA BİRÇOK SORUNLA BOĞUŞUYOR”

Kütahya’nın birçok sorunla boğuşan bir şehir olduğunu söyleyen Yalçın Can, geçmiş dönemlerde iktidarın yüksek oranlarla desteğini alan bu şehrin maalesef merkezi hükümet tarafından hak ettiği desteği göremediğini belirtti. İşsizlik, yoksulluk, alt yapı sorunları ve sağlık hizmetlerindeki ulaşılmazlığın başat sorunlar olduğunu belirten Başkan Can, iktidara geldiklerinde hızla bu sorunları çözeceklerini belirtti.

İL KURUCU HEYETİ’NDE YER ALDI

Teşkilatlanma aşamasında DEVA Partisi Kütahya İl Kurucu Heyeti’nde yer alan İl Başkanı Yalçın Can, 1998-2011 yılları arasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hastanesi’nde görev aldı. 2001 yılından beri kurucusu olduğu sağlık kuruluşunda serbest diş hekimliği ve yöneticilik görevini sürdürüyor. Ulusal ve yerel basında gündeme dair yazılar kaleme alan Yalçın Can, evli ve bir kız babası.