Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RECEP TULA YİNE GURURLANDIRDI

Kütahyalı sporcu Recep Tula,

Kütahyalı sporcu Recep Tula, Marmaris’te düzenlenen 16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Cumhuriyet Kupası müsabakalarında Türkiye 1’incisi oldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren 16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası sona erdi. Muğla Valiliği himayesinde Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen yarışlara 9 ile 80 yaş aralığında 2 bin 300 kadın ve erkek yüzücü katıldı.

“İNANCI VE AZMİYLE YİNE YÜZ AKIMIZ OLDU”

16.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Cumhuriyet Kupası müsabakaları, Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlendi. Yarışmaya Kütahya’dan katılan sporcu Recep Tula, S9 katagorisinde 1 kilometre ve 3 kilometrede Türkiye 1’incisi oldu. Şampiyon sporcu ve antrenörünü kutlayan Vali Ali Çelik: “Sporcumuz Recep Tula, inancı ve azmiyle yine yüz akımız oldu. Cumhuriyet Kupası 16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları’ndan birincilikle dönen Recep Tula ve antrenörünü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.