Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KERAMİKA ÖĞRENCİLERİ AĞIRLIYOR

Kera Akademi tarafından geliştirilen

Kera Akademi tarafından geliştirilen Üniversite & Sanayi İşbirliği çerçevesinde Keramika, üniversite öğrencilerini ağırlamayı sürdürüyor. DPÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile Jeoloji Mühendisliği 3. ve 4. sınıf öğrencileri Keramika’yı ziyaret ederek üretim tesislerini yerinde incelediler.

Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümünde öğrenimlerine devam eden 4. sınıf öğrencileri Keramika’yı ziyaret etti. Keramika bünyesinde Ar-Ge ve Laboratuvar Departmanında görev alan kimya mühendisleri öğrencilere önce üretim sahasını gezdirdiler, sonrasında yaptıkları sunumlarla sektörle ilgili bilgiler verdiler. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Keramika Genel Müdürü Emin Yüce: “Dumlupınar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümü Öğretim Üyesi olan, aynı zamanda Keramika’ da Ar-Ge Projeleri Danışmanlığını yürüten Prof. Dr. Fatih Şen’e ve sevgili öğrencilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ÜRETİM SAHALARINI GEZDİLER

DPÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ile Keramika’nın birlikte yürüttüğü “Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Keramika’ yı Yakından Tanıyor” projesi kapsamında DPÜ Jeoloji Mühendisliği 3. ve 4. sınıf öğrencileri de Keramika’yı ziyaret etti. Öğrencilerin Keramika’yı ve sektörü yakından tanımalarının hedeflendiği ziyarette Keramika bünyesinde farklı alanlarda görev alan Jeoloji ve Maden Mühendisleri öğrencilere önce üretim sahasını gezdirdiler, sonrasında yaptıkları sunumlarla sektörle ilgili bilgiler verdiler.