Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BAROLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Kütahya Barosu Başkanı Av.

Kütahya Barosu Başkanı Av. Edip İlkay Sunay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz: “Avukatlarımızın her hak talebinde türlü saldırılara uğradığı bir dönemde avukatlarımızın ve onların meslek örgütü olan barolarımızın yanındayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve beraberindeki heyet Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Başkan Av. Edip İlkay Sunay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Av. Eda Eğmir Yüceer ve Genel Sekreter Av. Özcan Tunç da yer aldı.

“YARGI SİYASALLAŞTI”

Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz: “Yargının siyasallaştığı ve hükümetin sopasına dönüştüğü bir hanedanlık rejiminde barolarımıza hukukun üstünlüğü ve hukuk devletinin, demokratik Türkiye’nin inşasında çok önemli bir rol düşmektedir. Savunmanın yok sayıldığı, avukatlarımızın her hak talebinde türlü saldırılara uğradığı ve başta ekonomik olmak üzere büyük sıkıntılarla boğuştuğu bir dönemde elbette avukatlarımızın ve onların meslek örgütü olan barolarımızın yanındayız. Kütahya Baromuzun yeni yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Sıcak karşılamaları için Kütahya Baro Başkanı Av Edip İlkay Sunay ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.