Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYA, İLK KEZ BİR TANITIM GÜNÜNE İMZA ATTI

Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi,

Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi, ticaret ve sanayi odaları, iş insanlarının katkılarıyla, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen “Kütahya Tanıtım Günleri” başladı. 28’inde başlayan tanıtım günleri bugün sona eriyor.

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu Kütahya Tanıtım Günleri İzmir’de gerçekleştirildi. Tanıtım günlerine Vali Ali Çelik, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi ve Kütahya Organize Sanayi Bölgesi katıldı.

VALİ ÇELİK VE BAŞKAN IŞIK DA KATILDI

Stantları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Vali Ali Çelik emeği geçenlere teşekkür ederken, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da gurbette yaşayan Kütahyalılar ile İzmir’de bir araya geldi. Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Kütahyalı olmanın her zaman bir onur kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Işık, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

ERBAŞ: “HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da tanıtım günlerine katılan isimler arasında yer aldı. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Milletvekili Erbaş: “Evliya Çelebi Seyahatname’sinde Kütahya’mızdan, ‘Kütahya’nın havası ve suyu güzeldir; fincanı, çeşitli maşrapa ve testileri, çanak ve tabakları hiçbir yerde yoktur’ diye bahsederken memleketimizin eşsizliğini ne güzel anlatmış. İzmir’de düzenlenen ‘Kütahya Tanıtım Günleri’ programlarında Kütahyalı hemşerilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık” şeklinde konuştu.

KÜTAHYA SANAYİSİ TANITILDI

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi ve Kütahya Organize Sanayi Bölgesi de tanıtım günlerinde yerini aldı. Gurbette yaşayan Kütahyalılar ve İzmirliler tarafından ziyaret edilen Kütahya Organize Sanayi Bölgesi standında, gelen misafirlere ikramlarda bulunarak Kütahya OSB hakkında bilgilendirmeler gerçekleştirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner ise: “İzmir’de düzenlenen ‘Kütahya Tanıtım Günleri’ fuarında açılan standımızda, fuara ilgi gösteren katılımcılara, gelişen ve yenilenen sanayi bölgemizi, yazılı ve görsel destekli materyaller ile tanıtma fırsatı bulduk. Emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.