Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, yeni dönem çalışmaları hızla devam ederken, tebrik ziyaretleri de sürüyor.

KUTSO’da gerçekleştirilen kutlama ziyaretlerinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Emlak Katılım Bankası Eskişehir Şube Müdürü Murat Değirmencioğlu, Bağımsız Türkiye Partisi Kütahya İl Başkanı Ayhan İşi ve beraberindeki temsilciler, TOBB Kütahya Oda Borsa Akademik Danışmanı Doç. Dr. İçlem Er, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Tasarım Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Şule Erdem ve dernek üyeleri ile görüşmeler yapıldı.

YEREL VE EKONOMİK DEĞERLER MASAYA YATIRILDI

Tanışma ve kutlama yapılan ziyaretlerde, çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, iş birliği yapılabilecek hususlar istişare edildi. Şehrin yerel ve ekonomik değerlerinin öne çıkarılması, katma değeri yüksek üretimlerin teşvik edilmesi, ilçelerle müşterek çalışmaların gerçekleştirilmesi, üniversite sanayi iş birliği faaliyetlerinin artırılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Başarı temennileri ve görüşmelerden duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle ziyaretler sona erdi.