Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜM KURUMLAR TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

Bir dizi ziyaret ve

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Emet’te giden Vali Ali Çelik, Emet’in ihtiyaç duyduğu hizmet binasına kavuşmasıyla birlikte tüm kurumların tek bir çatı altında bir araya geleceğini dile getirdi.

Vali Ali Çelik, bu haftaki ilçe ziyaretlerine Emet ile başladı. Yeni hizmet binasının Emet Otogarının bulunduğu alana inşa edileceğini belirten Vali Ali Çelik, depreme dayanıksız mevcut binanın bulunduğu alanının ise vatandaşların talebi üzerine meydan olarak değerlendirileceğini söyledi. Emet’in ihtiyaç duyduğu hizmet binasına kavuşmasıyla birlikte tüm kurumların tek bir çatı altında bir araya geleceğini dile getiren Vali Çelik, vatandaşın hızlı ve etkin hizmetle buluşturulacağını kaydetti.

TARİHİ EĞRİGÖZ KALESİ’NE GİDEN YOLDA SONA GELİNDİ

Vali Ali Çelik, Emet programı kapsamında ilçede devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. İlk inceleme ziyaretini Tarihi Eğrigöz Kalesi’ne giden yolda yapan Vali Ali Çelik, İl Özel İdaresi ekiplerince sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Tarihi yolda sona gelindiğini kaydeden Vali Çelik, 6 km uzunluğundaki yolun 4 gün sonra hizmete sunulacağını söyledi. Emet’in tarihi ve turistik değerleriyle öne çıkan ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken Vali Çelik, hem köylülerin hem de şehir dışından gelen vatandaşların Eğrigöz Kalesi’ne ulaşımda artık sıkıntı yaşamayacağını kaydetti.

1 YILDA 50 KM SICAK ASFALT, 200 KM 1. VE 2. KAT ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

Vali Ali Çelik, yol incelemelerine Dereli ile devam etti. Tavşanlı güzergâhından Dereli Termal Turizm Merkezine ulaşımı sağlayan yolda zemin iyileştirme çalışmalarının hızla sürdüğünü dile getiren Vali Çelik, 6 km uzunluğundaki yolun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Vali Çelik, 40 derece kaynar suyu ve doğal görünümüyle ilgi çeken Dereli Termal Turizm Merkezine ulaşımı sağlayan yoldaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte turizm hareketliliğinin de artacağını ifade etti.  İl Özel İdaresi ekip ve kaynaklarıyla 2022 yılı içerisinde 50 km sıcak asfalt, 200 km yolda ise 1. ve 2. kat asfalt çalışması yapıldığını dile getiren Vali Çelik, uyumlu ve özverili çalışmalarından dolayı İl Genel Meclisine ve İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür etti.