Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BİN GÖNÜLE GİRİP, BİR GÖNÜL OLDUK”

AK Parti Kütahya Merkez

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı: “Bizi güler yüz ve samimiyetle karşılayan kıymetli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bin gönüle girip, bir gönül olduk” dedi. 

Seçim öncesi saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı, Çiniciler Çarşısı, Sevgi Yolu, Asım Gündüz Caddesi, Menderes Caddesi, Sultanbağı, 30 Ağustos, Meydan, Balıklı mahalleleri ile Köprüören, Dedik, Ağaçköy, İshakçılar, Doğa, Ağızören, Kızık, Kepez, Kükürt Köylerini ziyaret etti. 1579-1582 yıllarında inşa edilmiş Kütahya Cafer Paşa Dârülkurrâsı ile gençlere hizmet veren KİHMED Kitap Kahve’yi de ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; şehit aileleri ve yakınları ile yeni doğan bebekleri, hasta olan vatandaşların da evlerine konuk oldu.

“GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA DEVAM”

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Bayırcı: “Hemşerilerimizin gönüllerine, hanelerine misafir olduk. Perli, Cumhuriyet, Yenidoğan ve Sultanbağı Mahallelerimizin, Mahalle Yönetim toplantılarına katıldık. Bizi güler yüz ve samimiyetle karşılayan kıymetli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bin gönüle girip, bir gönül olduk. Memleketimizin her karışında, bütün hemşerilerimize ulaşmaya, gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.