Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELEDİYE KÜTAHYASPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Belediye Kütahyaspor evinde 3

Belediye Kütahyaspor evinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Mavi Lacivertliler son iki maçından galibiyetle ayrılırken puanını da 15’e çıkardı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor ligin 8. Haftasında evinde Elazığspor’u ağırladı. Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayarak moral depolayan Mavi Lacivertli ekip ligde de üst üste ikinci galibiyet için maça çıktı. Sahaya Hasan Sürmeli, Önder Akdağ, Erdinç Çepoğlu, Onur Şahin, Eyüp Poyraz, Bilal Şeflek, Niyazi Çolak, Talha Mayhoş, Ali Kemal Özkan, Yasin Reis ve Yusuf Atasoy on biriyle çıkan Belediye Kütahyaspor, maçın başlama düdüğü ile birlikte gol için pozisyon aradı. Belediye Kütahyaspor aradığı golü 25. dakikada Yusuf Atasoy ile buldu;1-0. İlk yarının son dakikalarında Elazığspor beraberlik için yüklenirken Belediye Kütahyaspor farkı ikiye çıkardı. Mavi Lacivertiler’in geliştirdiği atağı 44. dakikada Niyazi Çolak golle sonuçlandırdı;2-0. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca Belediye Kütahyaspor soyunma odasına 2-0 skor avantajıyla gitti.

MAVİ LACİVERTLİLER FARKI KAPANMASINA İZİN VERMEDİ

İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte Belediye Kütahyaspor, taraftarının da desteği ile ikinci yarıya da istekli başlayan taraf oldu. Elazığspor farkı azaltmak için yüklenirken, Belediye Kütahyaspor ise farkı açmak için ataklar geliştirdi. Maçın 85. dakikasına kadar gol sesi çıkmazken, Belediye Kütahyaspor dakikalar 86’yı gösterdiğinde Yusuf Atasoy ile farkı 3’e çıkarmayı başladı;3-0. Konuk ekip maçın uzatma anlarında Cafer Tosun ile skoru 3-1’e getirdi. Maçta başka gol olmayınca Belediye Kütahyaspor sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.