Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HAYALLERİNİZ OLSUN”

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Dumlupınar Anaokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Başyiğit, öğrencilere gelecekle ilgili hayallerinin olmasını ve bu hayallere ulaşmak için çalışmalarını tavsiye etti.

Müdür Başyiğit’e ziyareti sırasında Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz eşlik etti. Başyiğit, Dumlupınar Anaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Anaokulu öğrencilerine mevsimlerle ilgili sorular sordu, öğrencilere sonbaharın güzelliklerinden bahsetti. Sonbaharda artık havaların soğuduğunu ve kışın etkisine girildiğini dile getiren Başyiğit, bundan dolayı hastalıklardan korunmak için önlem almak gerektiğini belirtti. Daha sonra okul yöneticilerinden okuldaki eğitim öğretimle ilgili bilgi alan Hasan Başyiğit, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

MATEMATİK KORİDORUNU İNCELEDİ

Dumlupınar Anaokulunu ziyaretlerinden sonra aynı bahçede bulunan Dumlupınar Ortaokulunu da ziyaret eden Başyiğit, okulun matematik koridorunda incelemelerde bulundu. Daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere gayret ederek çaba göstererek büyük başarılar elde edebileceklerini belirten Müdür Başyiğit, öğrencilere gelecekle ilgili hayallerinin olmasını ve bu hayallere ulaşmak için çalışmalarını tavsiye etti.