Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Fenerbahçe Değerleri, Ülkemizin ve Cumhuriyet’in Değerleridir” “100. YILDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları

Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği buluşmasında konuşan Esin Güral Argat, “Önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Fenerbahçe değerleri, ülkemizin değerleri ve Cumhuriyetin değerleridir. Dolayısıyla büyük bir coşkuyla 100. yıl hazırlıklarına başlıyoruz” dedi.

Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurul sonrası Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği’ne Cem Çerkeş başkan seçildi. Dernek üyeleri kongre sonrası düzenlenen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında buluştu. Buluşmaya Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Esin Güral Argat, Agâh Ruşen Çetin, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Asil Ramazan Erkan, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı da katıldı.

“İLK AMACIMIZ FENERBAHÇE’MİZE DESTEK OLMAK”

Toplantıda konuşan Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Dr. Cem Çerkeş, yaklaşık 6 yıl önce Fenerbahçe Kütahya Şubesi ile tanıştığını aktardı. Dernek olarak gerçekleştirdikleri etkinlik ve projeleri paylaşan Başkan Çerkeş, kendilerine her zaman destek olan Esin Güral Argat’a teşekkür etti. Kütahya’da geçtiğimiz ‘Kalpler beraber – 43 çocuğa 43 adet forma’ kampanyası düzenlediklerini söyleyen Başkan Çerkeş, “Dernek olarak ilk amacımız Fenerbahçe’mize her anlamda destek olmak. İlimizdeki Fenerbahçe taraftarlarımızı bir araya getirerek birlik ver beraberliğimizi arttırmak istiyoruz. Stadımızda yaklaşık 40 adet tribün aldık. Ayrıca belediyemize ait Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan yüzme havuzunu derneğimiz adına kiraladık. Hem dernek binamız hem de sosyal olarak yüzme havuzu olarak kullanmak çocuklarımız için Fenerbahçe yüzme okulları açmak hedefimiz” dedi.

“TARAFTARIMIZIN HEYECANINA YETİŞMEK İÇİN PROJELER YAPIYORUZ”

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat, Fenerbahçe Spor Kulübünde Fenerium’lardan sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptığını söyledi. Aynı zamanda Fenerium’un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığını aktaran Argat, “Biz ilk göreve geldiğimizde Fenerbahçe taraftarını algılamak istedik. Dolayısıyla bu alanda çalışmalar yaptık. Ve burada gördük ki Fenerbahçe taraftarımız için Feneriumlar tabiri yerinde ise bir mabet. Stadyuma gidemedikleri zaman stadyumda oldukları heyecanını yaşıyorlar. Şimdi yine çok heyecanlı projelerimiz var. Fenerbahçe taraftarımızın heyecanına enerjisine yetişebilmek için güzel projeler geliştiriyoruz. Önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağız. Fenerbahçe değerleri, ülkemizin değerleri ve Cumhuriyetin değerleridir. Dolayısıyla büyük bir coşkuyla 100. yıl hazırlıklarına başlıyoruz. Kutlamalarımıza 29 Ekim’den başlıyoruz. 100. yılda bizler şampiyonluğu özledik. İnşallah 100. yılda şampiyon olacağız” diye konuştu.