Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KUTSO’DA BAŞKAN ARGAT DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Kütahya Ticaret ve Sanayi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, resmen göreve başladı. Türkiye’de ticaret ve sanayi odalarında ilk kadın başkan olmanın gurur verici olduğunu söyleyen Başkan Argat, “Önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak edeceğiz. Kadının eşit birey olması benim her zaman mücadele alanım oldu, olmaya devam edecek” dedi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Kütahya Adliyesi’nde gerçekleştirilen mazbata töreninde Kütahya Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Besime Umay Kökten mazbatasını Başkan Argat’a takdim etti. Mazbata töreninde Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

KUTSO’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda mazbata töreni sonrası devir teslim töreni gerçekleştirildi. İsmet Özotraç görevi Başkan Esin Güral Argat’a devretti. Devir teslim töreninde konuşan Başkan Argat, “Sayın başkanımızın tecrübeleri bizim için çok kıymetli. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odamıza çok önemli katkıları oldu. Yönetim kurulu adına kendisine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde getirdiği çıtayı daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız” dedi.

“İLK KADIN BAŞKAN OLMAK GURUR VERİCİ”

Türkiye’de ticaret ve sanayi odalarında ilk kadın başkan olmanın gurur verici olduğunu söyleyen Başkan Argat, “Elbette ki bu hem son derece gurur verici hem de düşündürücü. Önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak edeceğiz. Kadının eşit birey olması benim her zaman mücadele alanım oldu, olmaya devam edecek. Kadınlar hem bireysel hak ve özgürlükler bağlamında hem de eşit birey olma bağlamında hak ettikleri yere gelmek zorunda. Niçin hepimizin hayal ettiği müreffeh Türkiye için. Dolayısıyla yeni görevimi de bu gözlüğümü hiç çıkarmadan ifa etmeye çalışacağım” diye konuştu.

“BENİM İÇİN EN MUTLU GÜNLERDEN BİRİSİ”

“Bugün benim için en mutlu günlerden birisi” diyen İsmet Özotraç ise şunları kaydetti: Devraldığım görevi büyük bir memnuniyetle bir hanımefendi başkanımıza devretmekle gurur duyuyorum. Kendisinin başarılı olacağına yürekten inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum.