Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AJANS OLARAK BÜTÜN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla

Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Uluslararası GastroAfyon Turizm ve Lezzet Festivali’nin bu yıl 4’üncüsü yapıldı. “Coğrafi İşaretli Ürünler ve Afyonkarahisar Gastronomisi” paneline katılan ZAFER Genel Sekreteri Veli Oğuz, coğrafi işaretli ürün sayısını artırmak için Ajans olarak bütün desteği vereceklerini söyledi.

8 bin yıllık tarihten gelen yöresel lezzetleri tüm dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen GastroAfyon, bu yıl “Bizim Mutfağımızda Önce İnsan Pişer” temasıyla gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Zafer Kalkınma Ajansı iş birliğinde düzenlenen VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi de katılımcıların oldukça dikkatini çekti.

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER TANITILDI

“Coğrafi İşaretli Ürünler ve Afyonkarahisar Gastronomisi” paneline katılan ZAFER Genel Sekreteri Veli Oğuz, Zafer Kalkınma Ajansının coğrafi işaretli ürünlere yönelik sağlamış olduğu destekler ve bu ürünlerin tanıtımına yönelik yapılan faaliyetlerden söz ederek bölgedeki coğrafi işaretli ürünler hakkında bilgi verdi. Coğrafi işaretli ürünlerin önemi ve ekonomideki değerinden bahseden Oğuz, coğrafi işaretli ürün sayısını artırmak ve ürünlerin Avrupa Birliği tescili alması için Ajans olarak bütün desteği vereceklerinin talimatını verdi.