Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SOYLU: “KÜTAHYA BİZE GÜÇ VERİYOR”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Kütahya’ya geldi. Kütahyalılarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Soylu: “Kütahya bize güç veriyor. Kurtuluş Savaşı’mızın kazanıldığı bu şehir, şerefli bir şehirdir” dedi.

Bakan Soylu; Vali Ali Çelik, AK Parti Kütahya milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

PROTOKOLDEN TEŞEKKÜR

Bakan Soylu, karşılamanın ardından milletvekilleri, belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. İçişleri Bakanı Soylu’yu Kütahya’da bulunmasından duyulan memnuniyeti ifade eden Vali Ali Çelik, milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık; Kütahya’ya desteklerinden dolayı Bakan Soylu’ya teşekkür ettiler.

“KURTULUŞ SAVAŞI’MIZIN KAZANILDIĞI BU ŞEHİR, ŞEREFLİ BİR ŞEHİR”

Kurtuluşun şehri Kütahya’da, Kütahyalılarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Soylu, “Kütahya bize güç veriyor. Cenabı Allah bir şehre şeref nasip ederse bunun elbette ki bir sebebi vardır. Kurtuluş Savaşı’mızın kazanıldığı bu şehir, şerefli bir şehirdir. Kütahya, sadece bizim için hürriyet ve bağımsızlığımız adına bir şeref taşımıyor. Aynı zamanda İslam’ın, i’lâ-yi kelimetullahın bu topraklardaki varlığını hem de çok yüce bir şekilde ortaya koyabilecek bir mücadeleyi Cenabı Allah bu şehre nasip etmiş. Hem bayrağımızı hem dinimizi hem namusumuz uğruna mücadeleyi nasip etmiş. Bu bir koruyuculuktur” diye konuştu.

“GELECEĞE TAŞIMAK BÜYÜK BİR SORUMLULUKTUR”

Dumlupınar Diorama Müzesi Temel Atma Töreni’nin ardından Dumlupınar Şehitliği ziyaretini de paylaşan Bakan Soylu: “ Dumlupınar ziyaretimde oradaki manzarayı gördüm. Orada özgür, hür, bağımsız bir memleket bırakmak için canlarını feda edenlerin hangi birliktelikleri oluşturduklarını, omuz omuza bir araya geldiklerini gördüm. Bunu geleceğe taşımak büyük bir sorumluluktur” ifadelerini kullandı.