Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TARİHİ CAMİDE SONA GELİNDİ

Vali Ali Çelik, 1490

Vali Ali Çelik, 1490 yılında inşa edilen tarihi Koca Seyfullah Camisinde sürdürülen restorasyon çalışmalarında sona gelindiğini belirterek: “En kısa sürede ibadete açacağız inşallah” dedi.

Vali Ali Çelik; köy, belde ve ilçelerin ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit edip problemleri çözmek için başlattığı ziyaretlerini sürdürüyor. Cumartesi mesaisine Simav ilçesiyle başlayan Vali Ali Çelik; Şaphane ve Pazarlar’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

6 BİN DEKAR TARIM ARAZİSİ SULANACAK

Vali Ali Çelik, Simav’daki programlarının ardından Pazarlar ilçesine geçti. İlk ziyaretini Sarayköy’e yapan Vali Çelik, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Taleplerin yerinde çözüme kavuşturulduğu ziyarette, köy çocuklarının oyun parkı isteğini de geri çevirmeyen Vali Çelik, İl Özel İdaresine talimat verdi. Vali Ali Çelik’in Pazarlar’daki ikinci durağı Orhanlar köyü oldu. Burada köy kadınları tarafından karşılanan Vali Çelik, daha sonra köy meydanında ihtiyaç ve talepleri dinledi. Pazarlar Orhanlar Barajı’nın son durumunun sorulması üzerine çalışmalarda sona gelindiğini aktaran Vali Çelik, 6 bin dekar tarım arazisinin sulanacağını söyledi.

MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Vali Ali Çelik,  daha sonra Şaphane’nin İnceğiz köyünde muhtarlarla bir araya geldi. 9 köy ve 4 mahalle muhtarı; ihtiyaçları, talepleri, vatandaşların memnuniyetini Vali Ali Çelik’e iletti. Şaphane Kaymakamı Burhanettin Yavaşi, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ile kurum müdürlerinin de yer aldığı toplantıda; talep ve ihtiyaçlara çözüm üretildi. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Vali Çelik, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.

GÜLER KARACA’YA DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ÇİÇEĞİ

Vali Ali Çelik, Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle İncik köyünde yaşayan 81 yaşındaki Güler Karaca’ya çiçek hediye etti. Karaca’nın bir isteği olup olmadığını soran Vali Çelik, “Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsınız” dedi.

“DEVLETİMİZ MİLLETİMİZİN YANINDA”

Vali Ali Çelik, 1490 yılında inşa edilen tarihi Koca Seyfullah Camisinde sürdürülen restorasyon çalışmaları hakkında da yerinde bilgiler aldı. Restorasyonda sona gelindiğini belirten Vali Çelik, “En kısa sürede ibadete açacağız inşallah” dedi. Vali Ali Çelik, Şaphanedeki incelemelerinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinleyip çözümü noktasında takipçi olacağını ifade eden Vali Çelik, “Devletimiz tüm imkânlarıyla milletimizin yanında. Rabbim birliğimizi daim kılsın” dedi

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Vali Ali Çelik, Simav’da Pulluca-Samat-Hıdırdivan köy yolunda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. 3 km yolun tamamlandığını kaydeden Vali Çelik, 3,6 km’de sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyledi.