Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜFAD’DAN ANTRENÖRLERE UYARI

Kütahya TÜFAD Şubesi Yönetim

Kütahya TÜFAD Şubesi Yönetim Kurulu 2022-2023 sezonunda sözleşme yapan antrenörlere başarılar dileyerek, uygulanacak yöntemi açıkladı. TÜFAD, takımının başında sahaya çıkmayacak teknik adamlara karşı şimdiden bir duruş sergileyecekleri konusunda uyarılarda bulundu.

TÜFAD’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada: “2022-2023 ‘Şehit Sancaktar Mehmetçik Futbol Sezonunda’ TÜFAD Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu olarak, takımının başında sahaya çıkmayacak teknik adamlara karşı şimdiden bir duruş sergileyeceğimiz konusunda karar almış bulunmaktayız. İki taraf sözleşmeyi Kütahya Şubesi yetkililerinin şahitliğinde imzalayarak, teknik sorumludan takımın başında sahaya çıkacağına dair taahhüt bir örneği Antrenörde diğer örneği de TÜFAD’da olacak şekilde imza altına alınacaktır. Bu uygulamadaki amaç; teknik adamlarımızın haklarını daha fazla korumak” denildi.

ÜYELİKTEN ÇIKARILACAK

Takımının başında sahaya çıkmayanlar tespit edildiğinde; yönetim kurulunun alacağı karar ile takımın başında sahaya çıkmayan antrenörlere referans verilmeyecek. Sürekli ve zorunlu seminerlere davet edilmeyecek ve devamında üyelikten geçici bir süreliğine çıkarılacak. Öte yandan çalıştığı takımla sözleşmesini fesheden antrenörler, bir dilekçe ile derneğe başvuruda bulunacak ve saha içi giriş kartı alacak.